Exclusieve houten verpakkingen                 hoofdmenu  HorstBizz
HorstBizz levert verschillende exclusieve verpakkingen, of zoals sommige klanten het benaderen, exclusieve houten presentatie dozen.
Dit kunnen zijn:

  - presentatiedoos voor exclusieve schoenen, Dokument presentatie boxes
  - presentatiedoos voor exclusieve shirts,
  - horloge-verzameldozen,
  - giftbox voor exclusieve LED zaklamp,
  - bewaardozen voor autopapieren van leasebedrijven,
  - scheepskisten voor kerstpakketten,
  - tuinkisten met verzinkt deksel
  - dozen voor notari´┐Żle aktes, oprichtingspapieren van een BV etc.

Het scala is te ruim om op te noemen. Bovenstaande dozen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd en bedrukt. Vaak gaat bij onze klanten de voorkeur uit naar een gelaser-print logo. Een dergelijk logo is onuitwisbaar en geeft een exclusief karakter aan de doos. Wij leveren deze boxen aan groothandels, winkels, banken en notariskantoren. De minimale oplage is ca. 250 stuks assorti.

  Nevenstaand een voorbeeld van een carwash voucherbox, die meestal in de auto word bewaard. De logo's zijn gelaserprint. Het bovenste doosje voorzien van een blanke lak en de onderste voorzien van een white wash finish.
Boven en onder, een box speciaal gemaakt voor de cosmetica branche.

Doos voor dassen presentatie in colonial brown. Doos wordt meestal als high end cadeau weggegeven met inhoud en voorzien van een logo op het deksel.

Doos ook zeer geschikt als horloge verzamel doos waarbij wij het logo van uw winkel kunnen laseren op de bovenkant van de doos.

Een unieke theedoos met een gelaserde foto.
Dit kan natuurlijk ook uw logo zijn af een andere afbeelding, zoals de Waag op onderstaande foto.

 

Een ander voorbeeld van het laser-printen ziet u op nevenstaande foto. De zijkant van deze broodplank is voorzien van een tekst die een continue aandachtswaarde heeft. Andere voorbeelden van laser-printen ziet op nevenstaande foto's.
Van vele andere producten hadden wij graag ook de voorbeelden laten zien. Maar discretie is een peiler van HorstBIZZ, vandaar dat we onze klanten die primeur willen geven. Deze klanten geven wij graag die primeur en laten wij hun de klanten ook verrassen met enkele van deze houten producten.